IHANAT ISTUNTYYNYT JA PALJON MUUTA -25% ALELLA

Näistä ihanista istuntyynyistä piti postailla vähän myöhemmin, mutta sainkin jaettavaksi vielä hyvän alekoodin teille niin päätinkin tehdä tämän nyt. Postailin tänään aamusta jo meidän takasta, parkettivalinnasta ja muutamasta huonekaluhankinnasta täällä, käykäähän lukaisemassa sekin!

Minulla oli käytössä blogin kautta saatu elloksen lahjakortti ja bongasin sieltä heidän sivuiltaan nämä kauniit istuintyynyt. Keksin näille heti monen monta käyttötarkoitusta ja päätinkin tilata tyynyjä (tai oikeastaan patjoja kun sen verran isoja ovat) kaksi kappaletta. Nyt saa tosiaan näistä ja koko tilauksesta -25% alennuksen ja lisäksi huonekaluista erikseen -20% alen. Kurkatkaa koodi lopusta.Mietin, että nämä tyynyt olisivat kivat lasten leikeissä ja toimisivat hyvin "sohvana" kun heille tulee kavereita kylään. Aatu jo testaili, että näissä on hyvä köllötellä ja katsella telkkaria. Oikeastihan nämä oat tarkoitettu daybead penkin suojaksi mihin sopivatkin ihan täydellisesti. Daybeadia meillä ei ole, mutta mietin jos sitä joskus nikkaroisi jonkun penkin ja laittaisi nämä siihen. Ja nyt tuossa pohdin, että kun terassiakaan ei meillä ole niin ehkäpä teen eurolavoista alustan ja pistän nämä uloskin kauniilla kelillä! Aivan ihanathan nämä olisi terassilla jahka me sellainen joskus saadaan!

Materiaali on pellavaa ja aivan ihanan tuntuista. Värivaihtoehtoja on kolme, meillä siis harmaa ja pellavabeige ja lisäksi löytyy vielä tummansininen.Lastenhuoneessa nämä toimivat tosi kivasti ja nyt kun Aatulla ei vielä ole koulupöytää tuossa ikkunan alla, tein hänelle siihen pötköttelypaikan patjoista.


Väreiltään nämä sopivat täydellisesti myös meidän olohuoneeseen, jos sitä vaikka joskus tulee enemmän porukkaa leffailtaa viettämään niin, ettei sohvalla riitä tila kaikille.


Uskon, että lapsilla tulee ehkä kiistaa kumpi näitä käyttää. Ja kuulemma vain yksi ei ole niin kiva vaan pitää olla kaksi päällekäin! Eevin huoneessa tyynyt näyttävät tältä ja alemmasta kuvasta näkyy kuinka nämä saa käärittyä rullalle ja laitettua säilöön silloin kun eivät ole käytössä. Eevin huoneessa on muutes tämä ihana elloksen matto, joka on niin mielettömän pehmeä, että haluaisin tällaisen johonkin toiseenkin huoneeseen eri värissä. Matto löytyy täältä ja tätä on useammassa koossa. Alla kollaasissa muutamia uutuuksia, meiltä löytyy nämä pellavapetivaatteet ja ovat kyllä tosi kivat, suosittelen. Noissa tuo -25% alennuskin tuntuu jo ihan kivasti!


Tosiaan ellokselta saa nyt koko tilauksesta -25% alennuksen koodilla 365401.Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Ostoksille pääset tästä.

Alennus on voimassa 9.7.2017 asti,  alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin,
ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx,
Morris ja Marimekko.

Lisäksi ellokselta saa kaikista huonekaluista -20% alennuksen koodilla 355748. Kurkkaa huonekalut täältä.*tyynyt saatu
**sis mainoslinkin

1 kommentti

  1. Oi mikä ihana nojatuoli tuo vaaleanpunainen herkku! <3

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!